Tanácsok az átmenetre

Ha valaki azon gondolkodna, hogyan illessze össze a jelenlegi ismereteit az ÉlményParkkal, összeállítottam pár témát, amin elmélkedhet.

Első az általam 4 üzletágnak elnevezett besorolás, ami furcsa elnevezése valaminek, amiben nincs üzlet, ám mégis így érti meg az ember a legkönnyebben. Akár igazgatóságoknak is nevezhetném, de nem mindegy?

Az ÉlményPark 4 üzletágának működési logikája >>>>>

Amikor a megismerési szakaszban voltam, sűrűn találkoztam kész tényként eldöntött kijelentésekkel. Mivel alapban a saját megfigyeléseimre építek, ezek nem hagytak olyan mély nyomokat bennem, csak irányadónak tekintettem őket. Ez a tanácsom neked is az ilyen másoktól hallott ítéletekre, mert közel sem biztos, hogy így is vannak. Pláne annak tükrében, hogy sok ilyen ítéletek vagy egyéni érdekek, vagy alacsony látószögű félreértések okán keletkeznek.

Akarhat-e az Ego jót? >>>>>

Nem mindenki akarja ezt komolyan csinálni. Ugyanis ehhez olyan belső vágy szükséges, ami elég erőt ad a megpróbáltatásokhoz, amik az életed megváltoztatását kísérik. Ezek egyik része a külső megpróbáltatások, amik inkább a környezeti megvetést jelentik, hisz ha elkezdesz a belső világoddal kiemelten foglalkozni, az megrökönyödsét vált ki az emberekből. A most következő anyag ezzel foglalkozik.

Életed megtisztítása >>>>>

Amikor az emberek spirituális képességekről beszélnek, olyan dolgokat értenek alatta, amik látványosak. Ez azonban a teljeségnek csak töredéke. Rengeteg olyan ember van, akik már rég rendelkeznek különleges képességekkel és észre sem veszik azokat.

Spirituális képességek >>>>>

Amikor azt hallod, hogy felemelkedés, ahhoz mindig pozitív jelző társul. És ha azt mondom neked, hogy nagyon sok felemelkedett ember vágyakozik vissza a régi életébe, elhinnéd? Mi lehet ennek az oka? Hisz milyen jó, ha felemelkedett emberként mennyi mindent tudsz? Nos lehet, hogy ez így van, viszont érdemes megfontolni az emelkedési irányt, nehogy egy szigorú vallási alapú hierarchiában köss ki. Azaz érdemes átgondolni előtte, mit tudsz és hiszel erről.

Az emelkedésről >>>>>

Sokan azért mennek ezoterikus csoportokba, hogy közösségi élményt éljenek át. Pedig az ezotéria nem erről szól. Az ezotéria belső világot jelent, azaz a te belső világodat, amit csak egyedül tudsz felderíteni. Az ilyen csoportok arra jók, hogy elvezessenek annak kapujához, ám ha már részévé váltál egy közösségnek, onnan nehéz eljönni és ha az szektésodik, akkor könnyen lehetsz áruló úgy, hogy még sok sértett ellenséget is szerzel. Az utolsó téma ezt boncolgatja.

A függetlenség útja >>>>>

Sok sikert kívánok az elmélkedéseidhez!