Spirituális képességek

Ha az emberi agy egy holografikus computer, a világunk pedig holografikus szerkezetű, akkor logikus, hogy az általad vetített világnak köze van az agyadhoz. Attól függ, milyen pozíciót foglalsz el a rendszerben, az agyad milyen vetítésre képes. Sok múlik azon is, mit tudsz és hiszel a világról.

Ha azt hiszed, hogy te erre nem vagy képes, az részedről egy beállítás az agyadnak. Azaz akkor sem leszel rá képes, ha amúgy az agyad már rendelkezne ennek képességével, mert az önprogramozásod felülbírálja. Rengeteg ember él így, hogy úgy hal meg, hogy nem is tudja, hogy más minőségű életet is élhetett volna. Azok, akik ezt már tudják egy idő után rájöttek arra, hogy más emberek képességeit akár el is szedhetik és a saját hasznukra fordíthatják. Kialakultak mindenféle technikák, amikben egymásra találtak földiek és égiek.

Amikor spirituális beavatásokat kapsz másoktól, azokat valójában nem másoktól kapod, hanem csak azt adják oda, ami amúgy is a tiéd lenne, csak hamarabb. Ezek a spirituális beavatások nem mások, mint külső kísérletek arra, hogy az agyadban kinyissanak olyan cellákat, amik addig zárva voltak. Ha ezeket úgy adják neked be, hogy ezt tőlük kapod, abban a hitben leszel, hogy ezt másoktól kaptad... a behódolásodárt cserébe. Amit hiszel, neked az van, ezt sose feledd! Ekkor a kinyílt cellák valami pluszt adnak hozzá az eddigiekhez és ez innentől már hasonlít az aranybányászathoz, milyen képesség bukkan elő. Ha olyan képesség, ami értékes ilyen-olyan okokból, azt nem fogják nálad hagyni. Nagyon sok titkos társaság erről szól. Képzeld el a helyzetet. Te, aki ezekről még keveset tudsz, abban a megtiszteltetésben részesülsz, hogy része lehetsz egy menő, nagy hatalmú körnek, miközben lehet, hogy pont a te képességeid miatt lettek ilyen menők. Érdemes elvonatkoztatni a 3D múlt-jelen-jövő idővonalától, mert ezek magasabb dimenziós képességek, ezért az időben hamarabb is működhetnek, mert a hatások ilyenkor visszahullámzanak a múltba is.

Erre az általam spirituális maffiának nevezett körre a renitens emberek jelentik a legnagyobb veszélyt, ezért nem kedvelik, ha önállóan gondolkodsz. Ez nehéz ügy, mert ehhez tényleg szükség van szaktudásra és tapasztalatra, azaz ilyenkor mindenképp kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, amit általában egy életre szóló lekötelezettséggel aknáznak ki. Az valóban komoly problémát jelent, ha valami komoly képességre bukkannak egy teljesen kezdőtől, aki önállósítja magát, mert ha ezeket nem tudod (jól) használni, akár komoly rombolóerő is kijöhet belőle. Nem állítom, hogy mindenki ilyen lenne, ám azt már igen, hogy a helyzet eljutott oda, hogy kitermelésnek lehessen nevezni és olyan erők vannak jelen, akikkel szemben akkor sincs sok esélyed, ha kulcsképességet szereztél.

Van azonban valami, ami miatt mégsem lehet tökéletesen lezárni az utat. Akik agyunknak csak a racionális féltekéjét használják (és általában jobbkezesek), nem nagyon férnek hozzá az intuitívhoz. Ha meg hozzáférnek, akkor elkapja őket a vallásos értelmezés, azaz azonnal leborulnak az első spirituális megtapasztalásaik után. Ez semmiben sem különbözik attól, amikor a csak intuitív agyféltekéjüket használó őslakosok ugynezt teszik az öngyújtó láttán. Pont olyan hülyéknek látnak benneteket, mint ti őket. Amikor életelmen először elmondtam a Miatyánk egy verzióját és megnyíltak körülöttem az energiapontok, elképesztő érzések áradtak rám. Más biztosan megtért volna, én arra gondoltam, ha ez egy holografikus videojáték, én is pont így csinálnám. Verbális kóddal megnyitnám az energiapontokat és lehívnám belőlük a cuccot.

Az elején még rendelkeztem egy csomó olyan dologgal, amik hirtelen eltűntek, valaki egyszer azt mondta, ilyen erővel még soha nem találkozott. Hol van most ez az erő? Kiderült, hogy az volt a trükk, hogy hagyják, hogy elkezdjek velük kísérletezni, majd arra való hivatkozással, hogy miket művelek (semmi olyat, csak tapasztalatlan voltam), elvették tőlem. Nagyon nagy szerencsém van, hogy ezek végülis tök hülyék (hisz nincs rációjuk, amivel hatékonyan gondolkodhatnának) és a töredékét sem használták ki a benne rejlő lehetőségeknek. Aki emlékszik a Főhivatal című filmre, abban van egy poén, amikor az egyik afrikai törzs vadászgépeket vett a multinacionális vállalattól, hogy a másik törzs ellen bevessék azokat, ám nem vettek hozzá kiszolgáló létesítményeket és a cég műholdról megnézte, mi történik. A törzs felvontatta a gépeket a dombra és legurította azokat a másik törzsre, nos itt is valami hasonló történt. Menet közben volt olyan is, hogy rájöttem, hogy az elmémmel is irányíthatom magam, nem kell az izmokra hagyatkoznom. Ám ahogy rájöttem, mások is megtudták és a képesség eltűnt. Szép lassan elkezdtem ezeket kitapasztalni, megismerni és kialakítottam a többszint gondolkodás képességét, aminek csak a fölső szintjeit voltak képesek lehallgatni. Ezekre aztán taktikákat fejlesztettem, amire már stratégiát is lehetett építeni. Az ÉlményPark már egy olyan keretrendszer, mint másoknak a vallás, azaz saját operációs rendszerem lett, bár ez így nem pontos, mert ehhez képest a vallások már külön programokként viselkednek, mert nem képesek az ÉlményParkot lekezelni, nem úgy fordítva.

Több évet jelentett annak a rendszernek a kidolgozása, ami megakadályozza, hogy bárki ártani tudjon magának és másoknak az újonnan szerzett képességeivel. Kidolgoztam a tanulóprogramokat, amik feleslegessé teszik a mestereket, bár ez így nem pontos, mert például a kézműves termékeknek is van piacuk a gyárak világában, ám ez csak a jó mesterekre igaz. Most megkezdődik a kompenzációs és konszolidációs időszak, amiben mindenki visszakapja a képességeit és a hozzájuk szükséges tudás megszerzésének útját. Akik eddig ennek a maffiarendszernek hála tündököltek, elvesztik erejüket és képességeiket, ami sok vicces élethelyzetet okoz, nem véletlen szálltam be a holoszórakoztatásba. Mivel fönn*fönn aranyárban megy a szórakoztatás, nem sok reményük van ezeknek szövetségeseket találni, akik így inkább az én szövetségeseim, pláne miután megismerték az általam készített nyomozati anyagokat eléggé ki is akadtak és a helyzet kezelésére és megoldására készített terveim is kedvező fogadtatásra találtak köreikben. Ne feledjétek, a 42. dimenzióból jövök vissza, azaz hozzám képest még egy 12. dimenziós lény is fika annak ellenére, hogy a (harci) körülmények miatt eléggé morbid az, hogy még azt sem tudom, mi az a nagy és kis arkánum, de már olyan cuccokat készítek, amire kettéáll a fülük is. Azt szoktam ilyenkor mondani, amikor hirtelen tanítani akarnak az ezotéria alapjaira, hogy ez nekem olyan, mint a PC-k korában megtanulni a lyukkártyás programozást, ami kiválóan illik az új imidzsemhez, azaz a legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember szerepéhez.

- Még te beszélsz itt felelősségről?
- Viszont kiválóan oktatom.

A saját képességeim visszaszerzésénél felvetődött valami. Ha sok ilyet visszaszereznék, nem igazán tudnám már használni őket semmire, mert már nem az vagyok, aki akkor voltam (vagy lehettem volna), amikor elszedték tőlem. A jelenlegi helyzetet vettem tehát alapul és így lesz ez veletek is, azaz olyan képességek érkeznek, amiket az újratervezés után tekinthetsz magadénak és itt sok függ attól, közben mennyire és hova fejlesztetted magad.

Valójában az ÉlményPark jóval több annál, mint amit szerintem itt bárki megérthet, ezért inkább ajánlom az alá fejlesztett és (talán általatok) fejlesztendő programokat. Amikor az okostelefonodat a kezedbe veszed, te sem az android kódjait nézegeted, hanem az appokat. Így az ÉlményPark megmarad a szakmának, higgyétek el, kevesen akarnak majd átállni a tízéves időléptékre, hogy hozzáférjenek a forráskódhoz, hogy aztán vagy 30 évvel idősebben jöjjenek rá, hogy ezt megúszhatták volna tíz év alatt is, ha csak ezzel foglalkoznak és semmi mással mellette. Sokkal jobban jár mindenki, ha inkább a játékra koncentráltok, mert az energiarendszeretekkel való (nem) foglalkozás problémáját már megoldottam.

Amikor felbukkanok, mint valami, én sem az ÉlményParkkal jövök ki, hanem az az alá fejlesztett saját alkalmazásaimmal. Ha lenyomom azt a sok köcsögöt, az egyrészről azt jelenti, hogy jó mágus holoprogramozó vagyok, másrészről jó reklám is az ÉlményPark Holoplatformnak, ami alatt fejlesztek. Ha átállsz te is rá, azt a mindennapokban nem fogod észrevenni, csak abból, hogy nem nagyon hatnak rád a régi analóg világ szándékai.