1ST1 disztribúció

Diczig István Zsolt
20 év non-stop mélytransz meditáció
Az ÉlményPark megálmodója
Az ÉlményPark fő fejlesztője a fölső transz tartományokban
1ST1 disztribúció

A fejlesztések során vált világossá, hogy szükség van egy másik disztribúcióra, mert bár az ÉlményPark lekezeli az egyéni tudatokat, a munka során felmerült egy külön Játék Szerver igénye, ami csak a Tartalommal foglalkozik. Nevezhetném egy ÉlményParkhoz hasonló külön operációs rendszernek is, de a félreértések elkerülése végett inkább külön disztribúcióként jelenik meg.

Jelenleg ez a disztribúció még zárt, meghívásos rendszerben működik, ugyanis csak Feladatcélból fejt ki tevékenységet az egyéni tudat logikai alapú rációjának igénybe vételével. Ez után átveszi az ÉlményParktól azokat a világokat, ahol egyéni tudatú lények vannak és megkezdi a holo-szórakoztatást a fizikai és spirituális lények számára.

A disztribúció elsősorban azok számára ajánlott, akiket a tartalomfejlesztés és játéküzemeltetés vonz. A disztribúcióhoz férés feltételei:

- szervezői-játékvezetői véna
- szükséges tudatszint
- objektív gondolkodás
- emberi tisztesség
- szükséges intelligencia
- félelem lekezelése
- építő-alkotó szellem
- élénk fantázia
- kis geciség

A jelentkezés gondolatban történik, ám ez nem garantálja a sikert, csak a szükséges Próbák kiállása után. Mivel ez az egyéni tudatokon fut, figyelembe veszi annak sajátosságait és csak a következő területeken fejt ki kollektív tevékenységet:

- Kommunikáció
- Adatátvitel
- Koordináció

A játéktervezéshez precíz álmodásra van szükség, amiben az elemek zárt környezetű logikai kapcsolatban állnak egymással. Világos és átlátható szabályrendszerrel. ahol egyértelmű a jutalom és a büntetés filozófiája. A játékvezetéshez objektív nézőpont szükséges, megvesztegethetetlen attitűddel. Mivel az emberek sincsenek azonos értelmi- és érzelmi szinten, nem beszélve a tudatszintjükről, a pozíciók is eltérő minőségekben nyílnak. Minden más információ a belső gondolati csatornán érkezik.