Tibeti disztribúció | Plejád Alternatív

Tibeti Lámák egy olyan csoportja, akik építő-alkotó szellemben állnak az ÉlményParkhoz együttműködésben hasonlóan gondolkodó plejád fénylényekkel. A Dalai Láma alapvetően semlegességgel, benne egy pici rosszallással viszonyul hozzá.

Ennek a disztribúciónak nincs verziószáma, mert nem úgy viszonyul az Időhöz, ahogy a folyamatos idővonalon élők.

A disztribúció elsősorban azok számára ajánlott, akik már rendelkeznek plejád beavatással, ám úgy érzik, hogy számukra az egyéni úton járás a megfelelő. Az ÉlményPark disztribúciói közötti váltás bármikor megvalósítható, azaz ha menet közben jössz rá, hogy ez a neked való, vagy pont ellenkezőleg, a szükséges próbákon túl senki sem fog akadályt gördíteni elé. A disztribúcióhoz férés feltételei:

- építő-alkotó szellem
- független gondolkodás
- barátságos személyiség
- segíteni akarás
- pozitívumok és negatívumok elfogadása
- igazságért kiállás

A disztribúcióba lépés a jelentkezéssel kezdődik. Egyedülállóságát az adja, hogy a holosugárzós technológia képes az agy intuitív oldalán is működni. Ránézel egy képre és sok olyan funkció bekapcsol, amikkel úgy tudnak a fénylények rajtad/veled dolgozni, hogy te közben a mindennapi életedben is ennek előnyeit lásd. Mivel szabad akaratod van, le kell görgetned hozzá, hogy rátekints. Esetleg hagyod egy kicsit a monitorodon rezegni. A holografikus platformnak mindegy, az elméd milyen fizikai objektumról érzékeli. A disztribúcióhoz szorosan kapcsolódnak a mandalák, amik révén azonnal is el tudod kezdeni a munkát.