ÉlményPark Holo Operációs Rendszer

Diczig István Zsolt
20 év non-stop mélytransz meditáció
Az ÉlményPark megálmodója
Az ÉlményPark fő fejlesztője a fölső transz tartományokban

1.0 | Alaprendszer
1.1 | Felhasználóbarát kapcsolódások
2.0 | Jövőfrissítés
2.1 | Aktualizálás

Maga az ÉlményPark elsősorban azok számára ajánlott, akiket a rendszerfejlesztés és rendszerüzemeltetés vonz. Az admin felületéhez férés feltételei:

- helyes Én-meghatározás
- szükséges tudatszint
- független és kritikai gondolkodás
- nagyfokú tisztaság
- magas intelligencia
- félelem lekezelése
- szellemi szintek előtti tekintély
- funkcionális hierarchia megértése (egyenlőség gyakorlati próbáin megfelelés)
- építő-alkotó szellem

Ez az operációs rendszer annak idején saját magamnak készült, ugyanis világossá vált számomra, hogy egyrészről a világunk egy anomália következménye és megszűnik, ha az anomálián dolgozó lények elvégzik feladatukat, másrészről itt a megszállások sokkal magasabbról indulnak, mint azt bárki feltételezné. Ugyanis az itt beavatkozó lények hitrendszere, valamint a vallások védtelenek azzal szemben, ha egy még magasabb dimenzió a szakrális csatornán jelenik meg a maga érdekeivel. Ezért a tudati visszatérésemet sem bízhattam ezekre a lényekre és emberekre. Ekkor körvonalazódott, hogy a nulláról kell kidolgoznom egy teljesen új spirituális keretrendszert, ami elvégzi azok dolgát, akiknek a vezetésem a feladatuk.

Ez az operációs rendszer egy alternatív Fényoszlopot képez a 42. dimenziótól az 1. dimenzióig úgy, hogy magában a csőben egy 3D-s valóságszerkezet van, így megoldott az is, hogy gyorsan dimenziószintet lehessen váltani azoknak, akik ebben a fizikai környezetben élnek. Ennek a megoldásnak két alapvető oka van:

1. Kiderült, hogy ezeknek a szellemi szinteknek a nézőpontjából ez a megoldás olyan, mintha feltaláltam volna náluk a TV-t, mozit és videojátékokat egyben. Bár eltérő módon reagáltak rá, egyiket sem hagyta hidegen.
2. Rávilágított még egy súlyos problémára, ami magát az anomáliát problémából lehetőséggé változtatja, ez pedig a létezés állandóságának mellékhatásaként jelentkező unalom.

Felhívnám a figyelmet arra, hogy a 3D-s múlt-jelen-jövő összefüggésein alapuló folyamatos idővonalon hétköznapi tudattal nehezen érthető az, hogy egy új belépő szemszögéből minden eleve így volt. Ezért ezzel a témával anyagaimban csak érintőlegesen foglalkozom, ugyanis a megértését mindenkire magára bízom. Mert ahogy elkészültem vele, nekem többé már nincs szükségem rá, viszont lehetővé tettem azt, hogy erre mások is felcsatlakozzanak és tovább is fejlesszék. A linux filozófiát tettem meg ennek alapjává és ki is jöttem belőle, hogy a tesztekkel foglalkozzam, amik így szinkronba kerültek a további feladataimmal. 

Az ÉlményPark fő fejlesztője maradok a fölső tartományokban, amit itt a felső rózsaszín csík mutat. Az ez alatti zónákban lehetőség van eltérő disztribúciók megalkotására olyanok részéről, akikben meg van ez a négy feltétel:
- alkalmasság
- képesség
- kompetencia
- szabad akarat

Az alsó rózsaszín csík által jelzett terület pedig az a zóna, amit DIZ disztribúció néven nevezek és ott végzem azt a feladatomat, ami a világ helyreállítására irányul abban az értelemben, ahogy egy hétköznapi tudat értheti.

Az itt található oktatási anyagok célja a folyamatok felgyorsítása azok számára, akiknek sikerül a programba csatlakozás. Mivel ez egy teljesen új rendszer, mentes azoktól a beidegződésektől, amik a hierarchiákra jellemzők, mert egyéni tudat centrikus a felépítése és ebből a perspektívából közelít a kollektív tudatok felé. Ez azt jelenti, hogy senkinek sem kell hozzám fordulnia, mert elég csak a Szándék és minden megérkezik a spirituális csatornán. Aki hozzám fordul, annak az az előnye, hogy tőlem kapja a felkészítést és a közvetlen energiákat, hátránya pedig az a minőségi elvárás, amit az önmagam által elvégzett munkához és a hozzáállásomhoz viszonyítok.


Oktatási anyagok

Mivel ez a disztribúció nem a tömegek számára készült, érdemes két dolgot átgondolni. Az első, hogy valóban neked való-e, a második, hogy fel vagy-e rá készülve. Nem érdemes vele sietni, mert ha tényleg komolyan gondolod és ennek bizonyságát is teszed, akkor a megfelelő helyen és időben kerülsz elé. Az induláshoz szükséges információkhoz hozzáférés először kinn, filmekben, könyvekből, weboldalakon történik és ha megjelenik benned a szükséges elszántság, a továbbiak már benn zajlanak.

elmenypark.diczig.com | Minden szükséges alapinformáció a kezdéshez

Online tanfolyam és beavatás korrekció | A már beavatást kapottak számára

Racionális Ezotéria | teljes anyag egyben
1.1 | Egyetemi előadás
2.1 | Ezo tananyag
3.0 | Prezentáció
4.1 | Holo Játék (azóta elkészült egy modernebb verziója)
5.1 | Halálkutatás (még nagyon az elején)

Hivatalos oktatóanyag | A meditációk közben készült

Értelmező anyagok | A visszatérés közben készültek

WebTérkép | A jelenleg elérhető weboldalaim, ahonnan a regisztráció automatikus a számodra ideális pozícióba