Ötödik Lecke | Lesson 5

Bring this distance course to those who join later. In fact, the real time of 3D does not matter from a material point of view, and I also thought that someone is not investing enough attention, but quickly looking at the initiating images.

Elevenítsük fel azok számára ezt a távtanfolyamot, akik később csatlakoznak bele. Valójában a 3D valósideje érdemi szempontból nem számít és arra is gondoltam, hogy valaki nem fektet bele elég figyelmet, hanem gyorsan megnézegeti a beavató képeket.

Ahogy említettem, a tanfolyam célja szerint nem számít, ki mikor néz rá ezekre a képekre, ám mégis számít annyiban, hogy engem olvasni az írások megjelenésének valós idejében rendkívüli teljesítménynek számít és ennek megfelelően ez el is van mindenkinél könyvelve. Ám mivel ez egy tanfolyam, ennek okán az számít, kinek mennyire sikerül a ráhangolódás, majd a spirituális csatornán érkező jelek átfordítása.

As I said, the course does not matter when it looks at these pictures, but it nevertheless counts as being an extraordinary performance in the real time to read of the writings, and accordingly it is accounted for by everyone. But because it is a course, it matters to whom the tuning and then the reversal of the signals on the spiritual channel succeed.

Ez egy spirituális oktatás, amiben jóval több szempont van jelen rejtett módon, mint az látható. Ezek között olyan szempont is szerepel, ha valaki ránéz, ám nem veszi komolyan és csak évekkel később merül fel egy emlék formájában, amikor már komolyan veszi. Azok élete is egyedi, akik a kellő figyelmet és energiát fektetik bele, így az is elképzelhető, hogy sokáig nem tapasztalnak semmilyen változást. Ám egyszer majd rájönnek, lehet, hogy annak idején (vagyis ma) milyen jól tették ezt.

This is a spiritual education, in which there are many more aspects hidden than it is seen. One of these is the aspect when someone looks at it, but doesn't take it seriously and only comes up in years as a memory when it takes it seriously. Their lives are also unique to those who invest in the right attention and energy, so it is also possible that they will not experience any change for a long time. But once they realize they might have done it well at that time (ie today).Aktuális információ | Actual information

Jelenleg olyan műveletek zajlanak, amik már láthatók a fizikai síkon is. Az összefüggései azonban még sokáig rejtve maradnak sok látó számár...