4. Az igazi ember


Sokszor van úgy, hogy gondolkodóba esek azzal kapcsolatban, mit és abból mennyit írjak meg. Ugyanis amíg nem szolgáltatok bizonyítékot, addig a szellemi világ szabályai szerint vagytok kénytelenek engem olvasni. Azaz vagy elhiszitek, vagy nem. Ha túl sokat írok ezekről, elveszíthetem a hitelességemet. Ha túl keveset, nincs értelme ezeket leírnom. Eddig úgy voltam vele, hogy nem ezek képezték a fő irányt, hanem az, hogy olyan gondolatok szikrája legyek, amik mindenkiben felkeltik az érdeklődést. Amiket eddig alkottam, tele voltak ilyen szikrákkal és úgy érzem, itt az ideje kicsit tovább lépni. Amúgy könnyen lehet, hogy sok embernél épp most keletkeznek az igazi szikrák, a bizonyítékokban hívő emberektől azonban most kicsit eltávolodunk.

Az is tény, hogy olyan fura világban élünk, ahol itt repkednek a fejünk fölött az idegenek űrhajói, mégis még mindig bolondnak nézik azokat, akik erről tényként beszélnek. A kormányok már rég kapcsolatban állnak az idegenekkel, mégis minden bizonyítékot elzárnak az emberek elől, azaz nem a mi hibánk, hogy ezekkel nem rendelkezünk. Azért nem fogunk idegen rádióadásokat, mert az idegenek technológiája nem az elektromos áramon alapszik. Persze nincs kizárva, hogy léteznek olyan fajok, melyek rendelkeznek ezzel, ám ki tudná meg, ha jönne tőlük ilyen adás? Azért nincs tele az űr az idegen rádióforgalmazással, mert ők az elméjüket használják erre. Az idegeneknek azért nincs mobiltelefonjuk, mert ők az elméjükkel kommunikálnak egymással. Ez simán beleillik a holografikus világképbe, amiről hosszasabban már ejtettem szór a Modern Ezotéria 2.0 című anyagomban. Ha az idegenek képesek egymással gondolatkommunikálni, akkor az emberek vajon miért nem képesek erre?

Ki mondta, hogy nem képesek? Én is már jó ideje állandó kapcsolatban állok velük, sőt időnként olyan emberekkel is, akik erre szintén képesek. De hogyan? Úgy, hogy idáig fejlődött az agyuk. Normál esetben erre te is képes lennél, ám a külvilágban élsz, ahol az élet tempója olyan gyors, tele olyan ügyekkel, amik feszültségeket gerjesztenek benned és ezek elnyomnak minden mást. A gondolataid ugye csak a gondolataid és jobb valaki másban bízni és hinni, mint önmagadban és ha az a más azt mondja, hogy ilyesmi nem létezik, akkor neked akkor sem fog létezni, ha ezek a hangok megszólalnak a fejedben. Ám ha ijedezel az elméd lehetőségeitől, akkor nem vagy erre felkészülve. Ha azonnal orvoshoz rohansz, nem vagy erre kész. Amikor a twitteremen meglátom azt, hogy valaki olyan hírt közöl, amiben "ijesztőnek, rémisztőnek" nevezi azt a videót, amiben valaki a mobiltelefonjával egy UFO-t filmez, ami a föld felett lebeg, ez mutatja meg igazán a problémát. Ijesztő és rémisztő az, ahol az UFO lő és bombáz, de egy békésen lebegő űrhajóra csak a megvezetett ember alkot ilyen véleményt. Amikor én a spirituális csatornáimon érkező információkat kiírom, arra bárki rámondhatja, hogy egy csaló vagyok. Márpedig a továbblépés útja ez, ugyanis már mindent leírtam, amit úgy írhattam le, hogy szalonképes maradjak a bizonyítékok világának határán.

Felvetődik a kérdés, vajon ez az igazi ember? Aki a hamis ígéreteknek hisz és arra szavaz, aki kizsákmányolja? Aki azonnal pánikban menekül, ha meglát egy idegen űrhajót? Aki normálisnak tekinti azt, hogy egy politikus közpénzt lop? Szerintem nem. Amikor erre rájöttem, született pár elméletem arról, hogy mi is történhetett, mert ez biztosan nem az ember világa, hanem egy olyan világ, ami megpróbálja leutánozni az igazi ember világát. Ti, akik a külvilágban éltek, el sem tudjátok képzelni a magasabb dimenziók lehetőségeit. Bár a testem a harmadik dimenzióban van, az elmémmel már én is csináltam olyasmit, amit az idegenektől láttam, csak sokkal nagyobb méretben. Bizonyos történések visszafejtése során azonosítottam olyasmit, hogy valakik felemelték a Földet a saját tudati zónájukba, ahol aztán átvették az emberiség fölötti irányítást. Tessék csak a világ változására figyelni és azokra a politikusokra, akik mostanában feltűnnek és furcsán viselkednek. Az emberek szemében ők ugyanolyan emberek, mint mi, én viszont látom bennük az idegent. Ám az, hogy én látom, az mit sem ér a megfelelő tömegbázis, illetve hatalom nélkül, csak írni tudok róla, amire azt fogja mondani az emberek nagy része, hogy "bolond". Mikor nem vagyok bolond? Ha bizonyítok. Mi történik akkor, ha bizonyítok? Mindenki azonnal pánikban menekül. Ezzel a problémával amúgy az idegenek is szembe néztek, amikor megjelenve a puszta jelenlétükkel pánikot okoztak, az alternatív megoldással, vagyis azzal, ha emberként jelennek meg sem értek el semmit, mert senki nem hitte el, hogy ők idegenek emberi alakban. Ebből a csapdából egy fura véletlen fogja kimozdítani a dolgokat, mégpedig az, hogy nem gondoltak arra, ha felemelik a bolygót magukhoz, talán lesznek olyan általuk is ismeretlen lények, akik emberi alakjait szintén oda emelik és akik ekkor közbelépnek. Talán egy ilyen ember vagyok én is, te is, meg az is, akire most épp gondolsz.

Ennél a pontnál szerteágazó gondolatsorok keletkeztek a fejemben, amikből ki kell választanom azokat, amik logikailag beleférnek ebbe a gondolatmenetbe és terjedelembe. Úgy képzeljétek el, hogy most olyan 2 kötetes könyvre saccolom, ha mindet ideírnám, úgyhogy maradok egy témánál, amit még követni tud egy átlagelme. Láttam egy előadást a youtube-on, ami az emberiség eredetével foglalkozik. Az ominózus rész a 2 órás előadás legvégén hangzott el, azaz az előadó már elég fáradt volt, de beszámolt egy rendkívül érdekes dologról, amit aztán le is ellenőriztem a neten más forrásokból. Oroszországban szénbe ágyazva találtak egy szarkofágot, amit kinyitva egy folyadékban egy gyönyörű nő feküdt. A kormeghatározás után kb. 800 millió évesre becsülték a nő korát, viszont a DNS-e nem különbözött a mai fehér emberétől. Azonnal hírzárlatot rendeltek el az orosz hatóságok, de a hír azért kijutott a világba, viszont nem sok hullámot keltett. De arra jó, hogy kijelentsük, az ember már sokkal korábban megjelent a világban, mint ahogy mi azt hisszük. Persze itt gyanakodhatnánk sok mindenre, mint például az időutazásra (lásd a Ming Dinasztia kori leletben talált svájci óra és a Babylonokiának nevezett Ericsson mobiltelefon), de sokkal valószínűbb, hogy itt más lehet a dolog mögött. Milyen szerencse, hogy volt valaki, aki tojt nagy ívben arra, hogy mi bizonyítható és mi nem és megírt egy könyvet, amit a saját spirituális csatornáin érkező információkra alapozott az emberiség történelméről, ami soha nem jelent meg kiadásban, csak kitette a netre. Én is hasonló dologba vágtam most, csak nem ekkora méretben.

A saját jelenlegi ismereteim alapján ugyanis a dolgok teljesen más összefüggéseiben is megérthetők, ha valaki olvasott már ezoterikus könyvkiadók által kiadott könyveket, amikben olyasmi szerepel, hogy a mai embert újrateremtették. Ha a tudatom ebből a világból indult el a 42. dimenzió felé, majd a visszatéréskor ugyanide is szeretett volna visszatérni, ám ez a világ már nem létezik, akkor könnyen előfordulhat, hogy valakik igyekeztek ezt a helyzetet ismét előidézni. Hogy milyen okból, az most mellékes, de ha megfigyelem a törekvések irányait, két dolog juthat az eszembe. Az egyik az, hogy ez egy véletlen és a felemelt bolygóra érkeztem vissza, amit az idegenek a saját irányításuk alá helyeztek (feltételezhetően energiakitermelési célból). A másik az, hogy szándékosan kerültem ide és az embert azért teremtették újra, hogy legyen, aki felveszi a harcot egy olyan fajjal szemben, akik eddig mindenkit elfoglaltak a szakrális csatorna felől és akikkel megjegyzem kétszer kerültem harci érintkezésbe. Az első ütközetet talán egy kicsivel megnyerték, ám a másodikban lemostam őket a spirituális harcmezőről és meglepődve tapasztaltam, hogy nem ismerik az ellentámadás fogalmát, ugyanis még sosem találkoztak olyan fajjal, ahol nem borultak le előttük azonnal a szakrális csatorna miatt. Ám ha emlékeztek még, nem vagyok vallásos és meg sem vagyok keresztelve. Ám rendelkezem egy egyedülálló spirituális mutációval és itt lép be a harmadik lehetőség, ami most jutott eszembe egy évekkel ezelőtti meditációmból. Hogy megvédjem az igazi Földet és az igazi emberiséget, a harcot egy olyan másolatban vívom meg, amit egyáltalán nem nehéz létrehozni és ebben az esetben sokkal több dolog lenne érthető, mint ez az információ nélkül.

Nagyon szívesen beszélnék még arról, hogy szerintem kik az amerikaiak és az USA miért is létezik, sőt arról is, hogy kik az arabok, kik a feketék és miért is van egy ilyen bolygón egy csomó egy isten, meg ennyi eltérő nyelvet beszélő nép, ám úgy érzem most jött el a pillanat, hogy úgy érezzem, ennyi információ még épp hogy nem terhelte meg az agyatokat. Az enyém úgy kinyílt, hogy úgy szoktam a helyzetet jellemezni, hogy az engem körbevevő világ olyan, mint egy állatkert, ahol mindenki embernek van öltözve. De nem adtam fel a reményt és továbbra is kutatom az értelmes élet nyomait a lakásajtómon túl.