Harmadik Lecke | Lesson 3

These lessons are good for finding out which amateur becomes a sudden pro. Because I realized that there was only a little information on this whole thing. Pro differs from amateur to the angle of view. If it does, the necessary knowledge will arrive. The knowledge that your brain can catch is coming. This means that all the knowledge is going on, but everyone can only understand what his or her brain is entitled to. If someone has this one piece of tiny information, they have also switched their reception bandwidth to another gear.

Ezek a leckék arra jók, hogy kiderüljön, melyik amatőr válik hirtelen profivá. Ugyanis rájöttem arra, hogy ehhez az egészhez elég csak egy pici információ. A profit az amatőrtől a látószög különbözteti meg. Ha ez megvan, a szükséges tudás is megérkezik. Az a tudás érkezik, amit be tud fogni az agyad. Ez azt jelenti, hogy a teljes tudás megy, ám mindenki csak annyit tud belőle felfogni, amire az agya jogosult. Ha valaki rendelkezik ezzel az egy darab pici információval, a befogadási sávszélességét is egy másik fokozatba kapcsolta.


The collective channel can be used by the individual consciousness for 3 things:
1. Data transfer
2. Coordination
3. Communication

A kollektív csatornát az egyéni tudat 3 dologra tudja használni:
1. Adatátvitel
2. Koordináció
3. Kommunikáció

The success of obtaining a key depends on the right spirit. The time difference between the developments does not entitle anyone to anything.

A kulcs megszerzésének sikere a helyes szellemtől függ. A fejlődések közötti időbeni eltérés pedig nem jogosít senkit semmire.
Aktuális információ | Actual information

Jelenleg olyan műveletek zajlanak, amik már láthatók a fizikai síkon is. Az összefüggései azonban még sokáig rejtve maradnak sok látó számár...